Usi antifoc culisante

Usile antifoc culisante reprezinta solutia ideala pentru compartimentarea spatiilor de dimensiuni mari. Posibilitatea utilizarii spatiului necesar unei usi batante normale pentru a se deschide, face ca aceste usi sa fie atat de apreciate.

Usi Antifoc Metalice

Asadar sunt folosite cu precadere in spatiile industriale si comerciale, la depozite si oriunde e necesara utilizarea la maximum a spatiului. Acestea pot fi utilizate simple sau duble, pot fi actionate cu motor, cu sau fara usa pietonala.

Datorita constructiei modulare, usile glisante permit inchiderea diverselor cai de acces si e posibil sa fie proiectate pentru a satisface cerintele oricarui perete. Disponibilitatea unui game largi de metode de instalare, accesorii si tipuri de automatizari face posibila personalizarea acestor usi in functie de cerintele ergonomice ale locatiei pe care un proiectant le poate evalua in conformitate cu legile in vigoare.

Caracteristici Tehnice

Ca toate usile din oferta noastra si acestea respecta si sunt omologate de standardele europene pentru protectie antifoc, antifum si izolare termica.

PARTI FIXE:

Sine orizontale – sunt fixate de perete prin intermediul suruburilor fixate in suport astfel incat sa pastreze etanseitatea. Dispun de un profil cu doua carucioare, fiecare cu cate 2 roti.
Sunt disponibile carucioare suplimentare in conformitate cu cresterea dimensiunilor pe inaltime si latime.

Margine de inchidere – carcasa fixata de perete cu suruburi de metal ce inglobeaza o zona tampon de tip mama pentru fumul fierbinte si care gazduieste elementele de conectare a usii prin intermediul unui cablu de otel pentru inchiderea automata.

Marginea de culisare – labirint fix pentru fumul fierbinte prins in suruburi de perete, cuplat la labirintul mobil atasat marginii de culisare din pardoseala care asigura izolarea antifum in cazul in care usa este inchisa.

Ghid pentru etajul interior: sina de culisare fixata pe pardoseala in afara spatiului de deschidere, pe un ghidaj ce a fost obtinut pe marginea de inchidere a usii glisante.

Toate partile fixe sunt vopsite cu pulbere epoxi – poliester in culoare asemanatoare RAL 9010

PARTI DE CULISARE:

Usa glisanta – suspendata de sina de culisare prin intermediul a doua carucioare(numarul carucioarelor depinde de dimensiuni). Modulele se conecteaza printr-un sistem fix mos-baba, marginea de inchidere a usii are un maner incorporat, marginea de culisare este echipata cu un labirint de izolare a fumului fierbinte. Modulele sunt din foaie de otel galvanizata si sunt vopsite in culoare sidefie asemanatoare RAL 9010, cu folie de protectie de indepartat dupa montare, izolare prin densitate mare. Grosimea usii este de 80mm, spatiul dintre usa si zid 75mm. Sunt disponibile atat cu deschidere pe dreapta si culisare orizontala spre dreapta cat si cu deschidere pe stanga cu culisare in aceasta parte.

OPTIONALE: contragreutate pe marginea de culisare, usa pietonala (acestea nu sunt considerate usi de panica ci usi de serviciu), regulator de viteza, capat pentru tamponul ce absoarbe socul, prevenirea focului prin inchiderea automata a usii cu blocarea acesteia prin intermediul unei frane actionate automat, vopsire in orice culoare RAL.

Doua aspecte importante legate de siguranta, ce sunt obligatorii pentru tranzitul persoanelor si al vehiculelor sunt: folosirea capatului pentru tamponul de soc pentru toate tipurile de usi glisante si folosirea unui reglator de viteza pentru usi ce depasesc 3 metri in latime sau au o suprafata mai mare de 12 metri patrati.

Singurul depozit din Moldova care mi-a putut onora comenzi de usi antifoc vopsite in 10 zile.Ii recomand cu cea mai mare incredere” - Emil Bejan,Alpha Décor

Dimensiuni

Limite de dimensiuni pentru usi glisante ROLLING cu un canat , REI 60 si REI 120

Limite de dimensiuni pentru usi glisante ROLLING cu doua canate, REI 60 si REI 120

minim - H – Dimensiune gol= 1750mm

minim - H - Dimensiune gol = 1750mm

minim - L - Dimensiune gol = 500mm

minim - L - Dimensiune gol = 500+500mm

maxim - H - Dimensiune gol = 5000mm

maxim - H - Dimensiune gol = 5000mm

maxim - L - Dimensiune gol = 8000mm

maxim - L - Dimensiune gol = 4000+4000mm

Suprafata maxima 28m2

Suprafata maxima 28m2

Galerie Foto

Cine suntem?

Cu peste 12 ani experienta in usi, comercializeaza usi produse la cele mai ridicate standarde.

 

Datorita clientilor cu care colaboram am fost nevoiti sa extindem si mai mult domeniul usilor antifoc iar asta nu poate decat sa ne bucure.

Ultimele articole de pe blog

Inainte sa pleci in vacanta

De cate ori ti s-a intamplat ca exact atunci cand vrei sa iesi pe usa sau chiar mai rau, cand esti pe drum sa-ti dai seama ca ai uitat sa faci ceva. Pentru 10 mPostat pe Tue, 26 Jul 2011 09:28:56

Norme de prevenire si protectie a incendiilor

In orice regiune industializata a devenit obligatoriu folosirea de usi antifoc. Dispozitivele de iesire, cunoscute ca bare sau manere antipanica reprezinta un ePostat pe Fri, 04 Feb 2011 15:57:41

INTRATI IN LEGATURA CU UNUL DINTRE
CONSULTANTII NOSTRI DE VANZARI

Completati formularul de contact, iar noi va vom raspunde cerintelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Interesat de
oferta noastra de preturi ?

Facem livrari in toata tara si avem in permanenta
produse disponibile in stoc.